Met de wind op de staart zou je in RayonB toch vroeger moeten zitten. Deze week 10 duiven mee, in de Vereniging plaats 5, 6, 9, 11, 12, 13 en dat is goed voor 163 en 165 van 1723 duiven in Rayon B. Het lukte de Uitgeesters niet, behalve Max van Delden (lid Heemskerk) hij pakte ze prima en waarom? Ik weet het niet maar de critici onder ons w.s. wel. Niet fanatiek? Slechte duiven? Lijkt me niet gezien de vorige uitslagen. En als ze vergeten onze manden open te doen, zoals een paar vluchten geleden,  bij ’t lossen, dan valt de uitslag helemaal niet mee natuurlijk. Verder tevreden dat alle 10 duiven vlot thuis kwamen.

Volgende week de laatste Vitesse vlucht. Kijken of het lukt om ook onaangewezen kampioen te worden? Even de opmars de opmars van Frank Rodenburg blokken. Frank vliegt steeds beter, dus dat wordt nog een hele dobber, maar ik ga ervoor.

IMG_4732

DE ZLU vluchten komen langzaam dichterbij en de daarvoor geschikte duiven zijn goed en terdege opgeleerd. Zaterdag a.s. nog een dagfond vlucht en dan kijken hoever we komen dit eerste seizoen tussen de grote mannen, we hebben er zin in!

Voor de dagfond nog 6 prachtige jonge duiven gehaald uit het beste van Mees Doornkamp uit Hoevelaken, Mees bedankt! Combinatie Kerssens-Krom gefeliciteerd met de 1e plaats in de Vereniging

 

Advertenties