Jonge duivenvlucht vanuit Minderhoud. Helaas zonder chip, dus geen wedstrijdgevoel. Ze kwamen niet echt vroeg en onregelmatig. Ze hebben ervan geleerd, zullen we maar zeggen.

Dagfond vanuit Le Mans. Dit ging beter, plaats 2, 3, 5 en 11 in de Vereniging en 3 bij de eerste 100 in het Rayon. H. Berkhout had de 1e plaats in de Vereniging met een wel heel vroege duif, goed voor een plaats in het Rayon, gefeliciteerd Hein! Tevens winnaar van onze attractie prijs!

De ZLU vlucht vanuit Agen. Deze vlucht verliep  voor ons niet zo als van Pau. De vlucht werd door de weersomstandigheden pas zondagochtend 26-6-16 jl. gelost en rond 20 uur verwacht en dat werd 21 uur bij IJsbr. Kaptein. Wij hoopten natuurlijk ook s’avonds een duifje te pakken, maar dat werd helaas maandagochtend 8.30 uur en 9.10 uur. De 1e speelde nog prijs en de ander zat er net naast.Ze kwamen fit thuis en mogen het zeker nog een keer proberen over een week of 3.

De volgende ZLU vlucht wordt St Vicent. Barcelona slaan we over, hopelijk volgend jaar als de ploeg wat ouder is, hopen we het mee te maken….

 

Advertenties